O Nama

Turboservis B-H d.o.o. je prva  profesionalna firma u Bosni i Hercegovini za remont turbina, odnosno turbo kompresora za sva putnička i teretna vozila, te za ostale radne mašine i industrijske motore. Kada smo počeli sa radom 2008. godine, na radost mnogih, prvi u BiH smo predstavili sistem zamjenskih turbina te smo ponudili nove turbine vodećih svjetskih proizvođača, čiji smo danas ovlašteni zastupnici.

U našoj ponudi se mogu naći potpuno novi, orginalni turbo kompresori, kao i potpuno reparirane turbine, te svi rezervni dijelovi za turbine.

Direktnom saradnjom i stalnom komunikacijom sa vodećim svjetskim proizvođačima turbina i rezervnih dijelova, imamo direktan pristup najnovijim proizvodima, informacijama i tehnologiji, a prema njihovim preporukama i savjetima kreirali smo vlastiti mašinski park sa najkvalitetnijim mašinama i sistemima za dijagnostiku i reparaciju.

čno osoblje raspolaže sa bogatim znanjem i iskustvom u oblasti turbo kompresora, te smo u svakom trenutku spremni da odgovorimo na sve zahtjeve naših klijenata.

Reparirane turbine su obnovljene sa posebnom pažnjom i pored maksimalne snage i ekonomičnosti, imaju veoma visok stepen pouzdanosti i kvaliteta koji će ispuniti sva očekivanja.

Kao društveno odgovorna firma, osim svakodnevnog napornog rada na unaprjeđenju poslovanja i povećanju znanja, aktivno podržavamo rad humanitarnih i organizacija koje se bave zaštitom okoliša.

Kroz stalno profesionalno i lično usavršavanje, naše stručno osoblje raspolaže sa bogatim znanjem i iskustvom u oblasti turbo kompresora, te smo u svakom trenutku spremni da odgovorimo na sve zahtjeve naših klijenata.

Imate problem sa turbinom? Mi ćemo Vam pomoći!

Specijalizovali smo se za popravku/reparaciju turbina.

Tel: +387 (0)33 464 800

KONTAKTIRAJTE NAS